Partidul extremist AUR a început o campanie împotriva G4Media / Este pentru prima oară în istoria recentă când un partid politic își asumă un astfel de atac la adresa unei redacții / Edupedu.ro condamnă atacul

Foto: Radu Tuta - Agerpres Foto

Partidul extremist AUR a lansat miercuri un atac la adresa G4Media.ro, provocându-și adepții printr-o postare pe Facebook să completeze o listă cu ”cele mai toxice și false organe de presă”, în fruntea căreia au plasat chiar G4Media, scrie Cristian Pantazi într-un material pe G4Media.ro.

Este pentru prima oară în istoria recentă când un partid politic își asumă un astfel de atac la adresa unei redacții. Edupedu.ro condamnă atitudinea partidului parlamentar la adresa G4Media.ro.

Reacția AUR a venit după ce G4Media.ro i-a atribuit eticheta de ”partid extremist”. Iată motivele pentru care susținem că AUR este un partid de extremă dreapta:

Din toate motivele enunțate mai sus, G4Media.ro relatează și va relata în continuare obiectiv despre toate acțiunile AUR, cu precizarea că este un partid de extremă dreaptă. Această precizare este obligatorie pentru ca publicul să fie corect informat în ce privește acțiunile partidului condus de George Simion și Claudiu Târziu.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Disclaimer: Edupedu.ro nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau indirect, sub forma unor campanii de informare. Considerăm că acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, Edupedu.ro nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale, când publicitatea marcată corespunzător este considerată normală, fiind perioada alegerilor.

Exit mobile version