Premierul Ciolacu merge marți la Ministerul Educației, pentru o întâlnire cu Ligia Deca, anunță Guvernul / Este a treia vizită a unui premier la minister în ultimii 5 ani

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-ministrul Marcel Ciolacu are în program o întâlnire cu ministrul Educației, Ligia Deca, marți la ora 9:00, potrivit unui anunț al Guvernului. După întâlnire sunt programate declarații de presă.

„Ora 9:00 Întâlnire de lucru cu ministrul Educației, Ligia Deca”, apare pe agenda premierului Ciolacu. Întâlnirea are loc în ziua în care absolvenții de clasa a XII-a susțin proba obligatorie a profilului la matematică sau istorie, iar elevii care au susținut Evaluarea Națională de la finalul clasei a VIII-a așteaptă publicarea rezultatelor inițiale pe 28 iunie, miercuri.

Vor avea loc declarații de presă la finalul întâlnirii, mai anunță Guvernul.

Este prima vizită publică a premierului Ciolacu la Ministerul Educației și a treia a unui premier al României, în ultimii 5 ani, cel puțin, la sediul instituției din strada General Berthelot. Ludovic Orban a mai fost în vizită la sediul ministerului pe 7 noiembrie 2019, la instalarea Monicăi Anisie ca ministru și pe 2 octombrie 2020, la o conferință pe tema măsurilor din pandemie.

Exit mobile version