Preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România a murit la spital după ce a fost scos în stare gravă din mare, la Mamaia

Vlad Dediu / Foto: Facebook

Preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, Vlad Dediu, în vârstă de 22 de ani, a murit pe litoral, el intrând în mare, în Mamaia, de unde a fost scos în stare gravă de mai mulţi martori, a fost resuscitat de cadrele medicale şi dus la spital în stare de inconştienţă, dar având puls. El a murit la unitatea medicală, scrie News.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au declarat că echipele de intervenţie au fost solicitate sâmbătă dimineaţa în Mamaia, după ce un tânăr a intrat în mare, în zona unui club şi nu a mai ieşit, relatează agenția de presă. Tânărul a fost scos din apă de mai multe persoane aflate în zona respectivă şi era în stop-cardiorespirator.

El a fost resuscitat de către echipajul medical care încadrează ambulanţa de Terapie Intensivă mobilă SMURD C şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, inconştient, cu puls.

Bărbatul a murit sâmbătă noaptea la unitatea medicală după un stop cardio-respirator.
Vlad Dediu era preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România.

Cu câteva zile în urmă el absolvise Facultatea de Navigaţie din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti.

 

Exit mobile version