Primarul Sectorului 6: Colegiul Național „Grigore Moisil” este cu risc seismic. Pereții sunt crăpați, se vede prin ei. Clădirea trebuie demolată și construită una nouă

Sursa: Facebook - Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunță că imobilul în care funcționează Colegiul Național „Grigore Moisil” este cu risc seismic, fiind necesară o reconstrucție din temelii. Ciucu arată că a fost comandată o expertiză din care reiese situații precară a clădirii, pereții fiind foarte crăpați. Clădirea va fi reconstruită la standarde europene, dă asigurări Ciprian Ciucu, potrivit G4Media.ro.

„Colegiul Național, Grigore Moisil a ținut întotdeauna ștacheta sus, fiind printre primele din București și ne mândrim cu el. Din păcate, clădirea în care funcționează din totdeauna este cu risc seismic. Am comandat o expertiză care ne-a relevat acest lucru în cursul acestui an. Pereții sunt crăpați, se vede prin ei. De aceea, clădirea trebuie demolată și construită una nouă. O vom construi la standarde superioare, în concordanță cu prestigiul său”, informează primarul.

El arată că studiul de fezabilitate cu indicatorii tehnico-economici a fost prezentat joi Consiliului Local al Sectorului 6.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Exit mobile version