Raluca Turcan: Școala online i-a schimbat comportamentul copilului meu, a devenit mai introvertit, mai absent, tinde mai mult spre leneveală

Foto: Facebook.com - Raluca Turcan

Școala online i-a schimbat viața fiului meu, care a devenit mai absent, mai introvertit și care tinde mai mult spre leneveală, a declarat vicepremierul Raluca Turcan miercuri seară, la B1TV, scrie G4Media.ro.

“Nu pot să nu observ și să nu fiu sinceră cu dumneavoastră și să vă spun că școala online i-a schimbat comportamentul copilului meu, a devenit mai introvertit, mai absent, mai puțin comunicativ și inclusiv mai îndreptat spre lene și leneveală” a spus Turcan.

“Și aici vine provocarea pentru diriginți, pentru învățători, pentru profesori în general, să facă orele mai atractive și chiar să introducă partea de consiliere, să le explice copiilor ce se întâmplă și cum trebuie să se adapteze.

Fără să fie luată în derâdere, există chiar și provocarea pentru profesorii de sport. Și aici fac o mică paranteză pentru destindere… Mi-am surprins copilul ținând mâinile la cap și încercând să facă abdomene pe scaun. Și îl întreb ‘ce faci tu aici?”. “Păi fac abdomene la ora de sport”…

Foto: Facebook.com/Raluca Turcan

Exit mobile version