Revista liceului tău, pe Edupedu.ro: Colegiul Național “Grigore Moisil” din Urziceni și-a lansat exclusiv online Revista Metamorfoze

Revista Metamorfoze / Foto: revistacngmuil.com

Pentru a susține inițiativele editoriale ale elevilor și profesorilor, Edupedu.ro își deschide paginile pentru revistele școlare. Colegiul Național “Grigore Moisil” din Urziceni, Ialomița, a lansat săptămâna aceasta primul număr exclusiv online al Revistei Metamorfoze, în contextul pandemiei COVID-19.

Citiți în numărul din iunie 2020 povestea Primei Olimpiade Naționale de Geografie Online create exclusiv de elevi (eONG), istorie scrisă de Eduard-Eugen Niță, clasa a X-a, unul dintre cei 4 liceeni care au organizat această competiție virtuală.

Fragment din articolul “Despre Olimpiada de Geografie Online” semnat de Eduard-Eugen Niță

Găsiți aici gânduri de licean căruia porțile colegiului i-au fost închise brusc din cauza pandemiei – semnate de Maria-Luiza Stancu, redactorul-șef al Revistei care a publicat în acest număr al revistei mai multe articole și interviuri.

Poezii ale liceenilor, istorii de viață, bancuri și cum au influențat Roger Federer și Simona Halep pasiunea pentru sport a unei liceene. Totul sub îndrumarea profesorului de Limba română Eugenia Pavăl.

Poeziile liceenilor / Foto: revistacngmuil.com
Redacția Revistei Metamorfoze este formată din următorii elevi și profesori:

Redactor-șef:

Redactori:

Tehnoredactori:

Fotoreporter:

Profesor coordonator:

Parteneriatul dintre Edupedu.ro și Revista Metamorfoze a venit la inițiativa liceenilor, care ne-au cerut și un interviu, publicat în acest număr al revistei. Vom reveni cu articole semnate de liceenii și profesorii de la Colegiul Național “Grigore Moisil” din Urziceni, Ialomița.

 

Exit mobile version