România, lăudată în India pentru ajutorul dat studenților care au fugit din Ucraina: ”Bunătatea românilor mi-a redat încrederea în umanitate”

Sursa: G4Media.ro

Sute de studenți indieni întorși din Ucraina le sunt extrem de recunoscători românilor, iar acum vor să facă donații pentru adăposturile în care și-au găsit refugiul în cele mai negre zile din viața lor, potrivit unui reportat The Times of India, peluat de G4Media.ro via Rador. Aceste adăposturi sunt gestionate de familii ale localnicilor. Iubirea și grija manifestată de români față de studenții înfometați, îngrijorați și, în multe cazuri, traumatizați, de care s-au bucurat, le-a depășit așteptările. Acum ei vor s răspundă la fel – nu ca o recompensă, ci dovedind doar că nu uită.

”Traversând frontiera ucraineană, am văzut tot ce poate fi mai rău. Încrederea mea în oameni dispăruse aproape cu totul. Au fost vremuri exxtrem de grele. Totuși, bunătatea românilor mi-a redat încrederea în umanitate. Localnicii au pus la dispoziție alimente, încălțăminte și tot felul de lucruri pentru studenții care veneau din Ucraina”, afirmă Nikhil Kumar, student în anul IV la Facultatea de Medicină din Ternopil.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Exit mobile version