Se suspendă activitatea celor 21 de școli private care funcționează după curriculumul altor țări, exceptate inițial de la restricțiile anti-Covid – decizia Comitetului pentru Situații de Urgență

Foto: Alex Micsik - Agerpres Foto

Grădinițele și școlile private care funcționează după curriculumul altor țări își suspendă și ele activitatea în timpul perioadei 25 octombrie – 5 noiembrie 2021, când toate școlile intră în vacanță, potrivit deciziei Comitetului Național pentru Situații de Urgență, adoptată vineri după-amiază.

Miercuri, Ministerul Educației arăta că această vacanță de două săptămâni, decisă pentru toate școlile publice și private din România, nu se aplica celor 21 de școli care funcționează după curriculumul altor țări.

Ce spune Hotărârea CNSU de vineri, în privința acestor unități de învățământ:

Ministrul Sorin Cîmpeanu indica, miercuri, că “unitățile de învățământ particular care funcționează conform curriculumului specific altui sistem educațional (21 școli în România) au stabilită o structură diferită a anului școlar”, a declarat Sorin Cîmpeanu jurnaliștilor acreditați la minister.

Vezi lista cu toate cele 21 de unități de învățământ afectate de această măsură și declarațiile inițiale ale Ministerului Educației.
Descarcă Hotărârea CNSU:
Exit mobile version