SNSPA recomandă studenților săi vaccinarea anti-COVID: “Valul 4 – Delta este acum o certitudine pentru România”

Foto: SNSPA

Conducerea Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) recomandă studenților săi să se vaccineze, pentru a reduce, astfel, riscul de infecție cu noul coronavirus sau de dobândire a unor forme severe, potrivit unui comunicat de presă transmis joi de instituția de învățământ.

„Considerăm că imunizarea prin vaccinare este cea mai bună cale de apărare de care dispunem în acest moment pentru a lupta împotriva acestei pandemii și, în acest sens, am susținut campania de vaccinare de la debutul său. Vaccinarea ne-a oferit speranța unei ieșiri din pandemie”, au spus preşedintele Senatului SNSPA, Iordan Bărbulescu, şi rectorul Remus Pricopie.

Decizia în privința începerii anului universitar 2021-2022 va fi luată în a doua parte a lunii septembrie, după cum se arată în comunicat: „Ne dorim să începem noul an universitar 2021-2022 în format clasic, la sediul nostru din Bd. Expoziției. Vom evalua toate scenariile și, în a doua parte a lunii septembrie 2021, vom lua o decizie, în funcție de situaţia epidemiologică în care se va afla țara noastră, la acel moment”.

Potrivit comunicatului, peste 80% dintre profesorii instituției de învățământ s-au vaccinat anti-Covid cu schema completă.

Conducerea SNSPA a declarat că „Valul 4 – Delta este acum o certitudine pentru România și, în acest context, vaccinarea este singura soluție care protejează sănătatea, sănătatea familiilor voastre și sănătatea comunității noastre. Recomandăm studenților să se vaccineze, pentru a reduce atât riscul de îmbolnăvire, cât și riscul de a dezvolta o formă severă a bolii”.

Exit mobile version