Șoferul unui microbuz școlar din județul Caraș-Severin, prins băut la volan. A încercat să fugă de poliție cu tot cu elevii pe care îi transporta

Foto: Ovidiu Micsik / INQUAM Photos

Un bărbat din Bocșa, județul Caraș-Severin, șofer al unui microbuz școlar, s-a urcat la volan după ce a consumat alcool, având în mașină mai mulți elevi, potrivit publicației locale expressdebanat.ro. Atunci când a observat echipajul de polițiști, șoferul a urmat alt traseu. I-a fost întocmit dosar penal.

Bărbatul de 37 de ani a fost depistat marți, 14 februarie, de polițiști, la ora 14:14, transportând către domicilii copiii care ieșiseră de la școală, cu microbuzul destinat acestui tip de transport, conform sursei citate.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul microbuzului a virat dreapta cu scopul de a se sustrage verificărilor, acesta fiind oprit după circa 50 de metri, pe o stradă lăturalnică, conform publicației locale. După ce a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii l-au condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

I-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, mai scrie expressdebanat.ro. Polițiștii vor continua acțiunile pentru siguranța rutieră, efectuate în cadrul Planului de operațiuni Roadpol „Truck & Bus”.

Exit mobile version