Surse Economedia.ro: Salariile din Finanțe, ANAF și Vămi au crescut cu 23%. Ministrul Boloș a semnat un ordin prin care doar pentru acești salariați din domeniul public veniturile au fost majorate

Foto: © Stereo Lights | Dreamstime.com

Salariile angajaților din Ministerul Finanțelor, ANAF și Autoritatea Vamală au crescut cu 23% după ce ministrul Marcel Boloș a semnat un ordin în acest sens, au declarat pentru Economedia.ro surse oficiale. Această creștere nu se aplică altor bugetari și a fost posibilă printr-un mecanism juridic creat special de guvern pentru acești angajați.

Creșterea a fost deja aplicată încă din octombrie, salariații din cele trei instituții primind venituri majorate aferente lunii octombrie, potrivit informațiilor G4Media.

În octombrie, guvernul a adoptat o ordonanță de urgență care a dat dreptul ministrului Finanțelor să stabilească salariile din aceste instituții printr-un simplu ordin de ministru.

Citește articolul integral pe Economedia.ro

Foto: © Stereo Lights | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version