Un elev de liceu din Zalău a găsit pe stradă peste 3.000 de euro și i-a predat poliției / Un bărbat îi pierduse din buzunar / Polițiștii l-au felicitat pe tânăr

Foto: © Riverlim | Dreamstime.com

Un adolescent de 17 ani din Zalău s-a prezentat la poliție miercuri, 9 noiembrie, pentru a prezenta un card și 3.350 de euro pe care spun că i-a găsit pe stradă, relatează Monitorul de Zalău, scrie G4Media.ro.

”Tânărul le-a declarat colegilor noștri că a găsit banii împrăștiați pe jos, pe strada Armoniei, din municipiul Zalău, în timp ce mergea spre școală.

În urma verificărilor, polițiștii l-au identificat pe proprietarul banilor, un bărbat, de 52 de ani, din Zalău, care nici nu sesizase că își pierduse banii din buzunar.

Suma de bani și cadrul i-au fost restituite bărbatului, iar polițiștii l-au felicitat pe tânărul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârșit”, anunță polițiștii din Zalău, conform sursei citate.

Foto: © Riverlim | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version