Un profesor din Oradea acuzat că a fraudat un concurs de director dă în judecată Inspectoratul Școlar: Vrea să fie repus în funcție / E acuzat de DNA că a falsificat nota de la examenul grilă

Formatori pentru profesori de gimnaziu

Foto: Pixabay.com

Profesorul Ioan Sorin Cuc cere în instanță anularea actului de demitere din funcția de director al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Oradea, relatează Agenția de presă Rador, preluată de G4Media.ro. A acționat în instanță Inspectoratul Școlar Județean Bihor pentru că l-a demis, după ce a fost inculpat în dosarul deschis de DNA Oradea pentru suspiciuni de fraudare a concursului de directori de școli în anul 2021. Acum, fostul director al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Oradea cere anularea actului administrativ prin care a fost demis.

Procesul a fost înregistrat la Tribunalul Bihor (Secția I Civilă) în 16 august și este în materie de litigii de muncă.

În luna iulie 2021, profesorul Ioan Sorin Cuc a fost demis de la conducerea Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” după ce DNA Oradea a anunțat că acesta are rolul de inculpat în dosarul penal în care este acuzat de complicitate la participație improprie la abuz în serviciu.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.
Exit mobile version