USR: Guvernul se ascunde de opoziţie. PSD şi PNL refuză să le transmită miniştrilor Ligia Deca și Marcel Boloş invitaţiile la „Ora Guvernului” de la Senat

Ligia Deca / Foto: Ilona Andrei - G4Media.ro

Reprezentanţii USR au acuzat, luni, PSD şi PNL că „calcă în picioare regulile democratice” şi blochează chemarea în Senat, la „Ora Guvernului”, a ministrului Finanţelor, Marcel Boloş, şi a ministrei Educaţiei, Ligia Deca, în urma solicitărilor depuse de către partid, săptămâna trecută, transmite News.ro, citat de G4Media.

Senatorul USR Radu Mihail, liderul grupului USR din Senat, a cerut explicaţii pentru refuzul reprezentanţilor PSD şi PNL de a vota transmiterea invitaţiilor la „Ora Guvernului”, însă nu a primit niciun răspuns, arată comunicatul de presă al formaţiunii.

„Am întrebat dacă zilele nu sunt potrivite, dar mi s-a spus că sunt rezonabile, sunt bune. Am întrebat dacă e vreo problemă cu temele propuse, iar mi s-a spus că sunt valide şi, cu toate acestea, reprezentanţii arcului guvernamental au votat să nu trimită cererile. Adevărul este că le e frică să vină în Parlament să le explice românilor de ce cresc preţurile, de ce creşte inflaţia, de ce Guvernul se împrumută cu sume astronomice.

La fel ca vechiului PCR, şi actualului PCR – Partidul Comasat Român – îi repugnă sistemul democratic, în care aleşii şi Guvernul trebuie să le dea socoteală celor care i-au ales”, a afirmat senatorul Radu Mihail, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.
Exit mobile version