VIDEO Proba scrisă pentru examenul de directori de școli s-a mutat vineri, pe 15 octombrie, propune ministrul Cîmpeanu: Numirile vor fi făcute între 20-22 decembrie

Foto: © Alvaro Atalaya | Dreamstime.com

Numirile pe posturile de directori de școală vor fi făcute între 20-22 decembrie 2021, potrivit noii propuneri de calendar anunțate de ministrul Educației, la Antena3. Sorin Cîmpeanu a spus că proba scrisă de la concursul de ocupare a posturilor de management în instituțiile de învățământ ar putea avea loc vineri, pe 15 octombrie.

„Concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori vă asigur că va privilegia un singur lucru: competența. Toate lucrurile au fost gândite în sensul acesta (…) Avem în vedere un calendar care să prevadă demararea concursului după 14 septembrie, imediat după începerea școlii, pe 13 septembrie, să aibă o probă scrisă în 15 octombrie, după care să se deruleze probele de interviu astfel încât să avem numirile făcute între 20-22 decembrie, cu începere din semestrul II al anului școlar 2021-2022, în data de 10 ianuarie”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Articol în curs de actualizare

Foto: © Alvaro Atalaya | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version