VIDEO UPDATE ”Maneaua” cântată la ICR Londra e de fapt „Ah Kardoula Mou” o melodie grecească / ”Nicidecum nu era vorba de maneaua „de ce mă minți””

Catinca Maria Nistor, șefa ICR Londra / Foto: Captură video

UPDATE Sorin Ciociu, de la Radio Punct – Radioul Românilor din Marea Britanie, susține că în concertul prezentat de Institutul Cultural Român din Londra, în 1 martie, nu s-a cântat maneaua ”De ce mă minți”, lansată de Liviu Guță, ci originalul ei, Ah Kardoula Mou” o piesă grecească din perioada interbelică.

Articol inițial:

Șefa Institutului Cultural Român din Londra, Catinca Maria Nistor, a performat într-un spectacol găzduit de ICR cu ocazia zilei de 1 Martie, iar programul a inclus și o manea, relatează Antena 3, citată de G4Media.ro.

Institutul Cultural Român din Londra a organizat spectacolul special pentru românii din diaspora, avându-l invitat special pe violoncelistul Andrei Cavassi.

Două momente incluse în eveniment au surprins invitații: o manea cântată la violoncel și un cântec din folclorul românesc pe care l-a interpretat însăși Catinca Maria Nistor, șefa ICR Londra.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Exit mobile version