VIDEO Sorin Cîmpeanu, despre o posibilă remaniere discutată la Cotroceni: Poate că știu ei mai bine decât știu eu, cine știe / Această frică de schimbare generează reacții. Printre reacții avem și astfel de zvonuri

Foto: captură - TVR

“Poate știu ei mai bine decât știu eu, cine știe, posibil și asta”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la TVR, în legătură cu o posibilă remaniere care se discută la Cotroceni, după cum a scris ieri EduPedu.ro pe surse.

Întrebat de moderatoare dacă va fi sau nu remaniat, Cîmpeanu nu a dat un răspuns clar: “Prin întrebarea dumneavoastră îi dezamăgesc pe acești interpreți populari. Oricât de mult mi-aș dori să am o viață mai liniștită, mă tem că sunt nevoit să îi dezamăgesc”. În continuare, oficialul a subliniat că modificările propuse prin noua lege a educației presupun și o “frică de schimbare” care “generează reacții”. “Printre reacții avem și astfel de zvonuri, poate că știu ei mai bine decât știu eu, cine știe, posibil și asta“, a încheiat Cîmpeanu.

Sursa majoră de nemulțumire a liderului de la Cotroceni a fost vulnerabilizarea premierului Nicolae Ciucă în afacerea plagiatului, mai ales în condițiile în care Ciucă este văzut drept principalul candidat la președinție al PNL, susținut de Iohannis, conform surselor G4Media.ro.

Redăm pasajul din emisiune:

Moderator: Surse vorbesc despre remanierea dumneavoastră. Și sursele ar fi de prin apropierea Cotroceniului (n. red. reședința prezidențială). Veți fi sau nu remaniat?

Sorin Cîmpeanu: Prin întrebarea dumneavoastră îi dezamăgesc pe acești interpreți populari. Oricât de mult mi-aș dori să am o viață mai liniștită, mă tem că sunt nevoit să îi dezamăgesc.

Moderator: Adică rămâneți în continuare și mergeți în continuare cu modificările la legile educației.

Sorin Cîmpeanu: Sigur că această frică de schimbare generează reacții. Printre reacții avem și astfel de zvonuri, poate că știu ei mai bine decât știu eu, cine știe, posibil și asta”.

VIDEO – de la minutul 24:00
Exit mobile version