1700 de locuri la grădinițele cu program de vară din sectorul 1, a decis Consiliul Local – peste dublu față de numărul de locuri alocat în vara anului trecut

Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com

Numărul preşcolarilor beneficiari ai proiectului „Grădiniţa de vacanţă” a fost majorat de la 715 la 1.708, după ce Consiliul Local Sector 1 a adoptat, în şedinţa de marţi, un proiect de hotărâre în acest sens, relatează Agerpres.

Actul normativ modifică hotărârea Consiliului Local nr. 85 din 5 mai, au precizat reprezentanţii autorităţii locale, marţi, pe pagina de Facebook a instituţiei.

Programul Grădiniță de vară va fi derulat în 14 grădiniţe din Sectorul 1, așa cum a scris Edupedu.ro, în data de 10 iunie.

Citește articolul integral pe G4Media.

Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com /  / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Citește și: LISTA Grădinițe cu program de vară deschise în București și Ilfov / Doar 2 sectoare au publicat numele grădinițelor și numărul de locuri disponibile, deși azi e ultima zi în mai merg copiii la grădinițe de stat / Proceduri de înscriere și documente necesare
Exit mobile version