244 de elevi și 329 de angajați ai unităților de învățământ, confirmați Covid-19 de la începutul școlii. Ministerul Educației: Incidența cumulată e mult mai redusă decât în rândul populației generale

Foto: © Martinmark - Dreamstime.com

244 de elevi și 329 de angajați ai unităților de învățământ au fost confirmați cu noul coronavirus în primele 4 zile de la redeschiderea școlilor, arată Ministerul Educației într-un comunicat emis joi seară. Acesta precizează că incidența cumulată în rândul elevilor este mult mai mică decât în rândul populației generale, iar în opt județe nu există cazuri de infectare în rândul elevilor.

Principalele date:

  1. Nr. elevi confirmați în perioada 8-11 februarie: 244
  2. Nr. clase cu activitate suspendată la data de 11 februarie: 171
  3. Nr. angajați confirmați în perioada 8-11 februarie: 329

Incidența cumulată în rândul elevilor, pentru cele 4 zile de la debutul semestrului II, este de 1 caz confirmat/10.000 de elevi, “mult mai mică decât în rândul populației generale”.

Județele fără cazuri de infectare în rândul elevilor, raportate până acum: Argeș, Brașov, Giurgiu, Neamț, Sibiu, Satu Mare, Tulcea, Vâlcea.

Comunicatul notează:

Photo 184273177 © MartinmarkDreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version