A fost demis directorul unei școli din Bacău, după ce ziua unui elev a fost serbată cu o cântăreață de muzică populară

vârsta de pensionare, cancelarie profesori

Foto: INQUAM Photos - Octav Ganea

Directorul de la Școala Miron Costin din Municipiul Bacău a fost demis, după neregulile găsite în urma serbării zilei de naștere a unui elev cu șampanie și animatori, scrie bacău.net. Decizia a fost anunțată de șeful Inspectoratului Școlar Bacău, conform sursei citate.

Amintim că un scandal a izbucnit pe rețelele de socializare, dupa ce la ziua unui elev de clasa a II-a au venit fotografi, animatori și o cântăreață de muzică populară.

Într-o conferință de presa, inspectorul școlar general, Anca Egarmin, a precizat că directorul Andrei Enache ar fi încercat să mușamalizeze problemele apărute ca urmare a organizării unei petreceri în timpul orelor de curs. Astfel, petrecerea ar fi avut loc la ora 10:20, nu în pauza mare așa cum a declarat directorul, potrivit sursei menționate.

Citește și:
La o școală din Municipiul Bacău, ziua unui elev a fost sărbătorită cu o cântăreață de muzică populară, cameramani și animatori / Inspectoratul Școlar Bacău: Mama elevului solicitase accesul  în școală, pentru a-i face o surpriză fiului / Directorul școlii a precizat că nu avea cunoștință de prezența altor persoane
Exit mobile version