Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale, s-a răfuit pe Facebook cu contestatarii pe tema doctoratului lui Lucian Bode: Sunteți un nesimțit / Un needucat patent / Hater patetic / Mai bine pupați moaștele

Adrian Cioroianu / Foto: Facebook.com - Adrian Cioroianu

Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale a României, a lansat un val de jigniri și acuzații pe Facebook la adresa unor internauți care au contestat modul în a acționat în cazul lucrării de doctorat a ministrului de Interne, Lucian Bode, potrivit G4Media.ro.

Cioroianu i-a replicat cu un comentariu pe Facebook ziaristei Emilia Șercan, care a scris că ”din septembrie 2016, tezele de doctorat sunt accesibile la Biblioteca Națională exclusiv în format electronic” – cu referire la procedura bibliotecii care interzice copierea ori fotografierea tezelor de doctorat.

Cioroianu, fost ministru de Externe și fost ambasador la UNESCO, a fost criticat de mai mulți comentatori, și a lansat către aceștia cuvinte grele. Printre cei vizați s-a numărat și polițistul Marian Godină, pe care Cioroianu l-a caracterizat drept ”Mafalda”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.
Citește și:
Emilia Șercan, reacție după ce ministrul Bode a anunțat că lucrarea sa de doctorat nu e secretizată. ”Teza lui dr. Bode este digitalizată (…) și poate fi consultată pe un calculator fără acces la internet. Fotografierea ecranului cu prețioasa creație științifică este interzisă”
Exit mobile version