UPDATE Amenințare cu bombă la Liceul Catolic din Timișoara / Amenințarea a fost falsă

Foto: © 2mmedia2011 | Dreamstime.com

Amenințare cu bombă la Liceul Catolic din Timișoara, a transmis Digi24, care a relatat că forțele de ordine au evacuat elevii și profesorii, care se află acum în curtea școlii, în timp ce în interior poliția verifică clădirea. Potrivit Agerpres, peste 500 de elevi și profesori au fost evacuați din clădire în urma unui apel la 112.

UPDATE Digi 24 a relatat ulterior că, după verificări, s-a constatat că amenințarea a fost falsă și că este căutată persoana care a sunat la 112.

Potrivit unor surse judiciare citate de agenția de presă, s-a primit un apel prin 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipa pirotehnică de la SAS, poliţişti şi echipaje ISU.

Inspectorul şcolar general adjunct Cosmin Hogea a afirmat că sunt 485 de elevi evacuaţi şi 70 de cadre didactice şi personal angajat.

Foto: © 2mmedia2011 | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version