Anisie, întrebată cum va putea fi dirigintă la clasa a V-a și ministru: Totul se va desfășura în afara timpului de lucru de la Ministerul Educației

Monica Anisie / Foto: Captura Digi 24

Monica Anisie susține că poate gestiona cel mai imprevizibil an școlar din ultimii 30 de ani atât ca diriginte al unei clase de-a V-a nou preluate, cât și ca ministru al Educației. “Vom avea timpul necesar, totul se va desfășura în afara timpului de lucru de la Ministerul Educației”, a declarat Anisie, întrebată cum va putea preda la clasă în timp ce conduce ministerul.

Amintim că Monica Anisie este profesor la Colegiul Național Tudor Vianu din București.

Într-o scurtă declarație acordată presei, Monica Anisie a afirmat că va comunica numărul de elevi care mâine încep școala “după ce voi avea ultima videoconferință cu inspectorii, la ora 16:00”.

Părinții au aflat deja când anume trebuie să își desfășoare activitatea, cum anume. Au aflat de la diriginți”, a precizat Anisie, într-o declarație lacunară acordată presei.

Amintim că ministrul Educației va organiza astăzi, la ora 16:00, o videoconferință cu inspectorii școlari generali, care va fi urmată de o declarație de presă.

Ministerul Educației a anunțat că “astăzi, la ora 16.00, ministrul Educației va organiza o videoconferință cu inspectorii școlari generali. După videoconferință, doamna ministru va susține o declarație de presă la sediul Ministerului Educației și Cercetării“.

Astăzi, 13 septembrie, s-a întrunit în ședință și Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență, pentru a schimba cu doar o zi înainte de începerea școlii scenariile de predare de la câteva unități de învățământ din Capitală.

Tot astăzi, dar în cursul dimineții, ministrul Educației, Monica Anisie, a convocat o ședință la Inspectoratul Școlar București. “Intrucât la București au apărut unele situații de pe o zi pe alta, iar ieri și alaltăieri au fost unele școli care au solicitat altceva decât au decis inițial, am venit la Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucureșt. Am avut o întâlnire și ieri cu dl inspector școlar general și cu câțiva inspectori de sector, a fost prezent și dl prefect, și dna director de la Direcția de Sănătate Publică, au făcut apoi o analiză, au reevaluat fiecare unitate de învățământ în parte și astăzi înțeleg că dl prefect va realiza Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență. Se va întruni și acolo se vor lua decizii“, a declarat în această dimineață Monica Anisie.

Exit mobile version