Aproape 300 de elevi din Botoșani sunt infectați cu SARS COV 2- anunță Inspectoratul Școlar Județean / 38 de clase din județ învață online

Foto: © Kontakt5956 | Dreamstime.com

Pe lângă cei aproape 300 de elevi confirmați pozitiv, s-au îmbolnăvit asemenea şi 132 de cadre didactice sau personal angajat în sistemul de învăţământ din judeţul Botoşani, scrie Agerpres.

Aproape 300 de elevi şi 132 de cadre didactice sau personal angajat în sistemul de învăţământ din judeţul Botoşani erau, joi, infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ada Macovei.

Ca urmare a cazurilor de infectări în rândul elevilor şi cadrelor didactice, 38 de clase desfăşurau, joi, cursurile şcolare în sistem online.

Autorităţile sanitare din Botoşani au raportat, miercuri, la nivelul judeţean, o rată de infectare cu COVID-19 de 7,46 cazuri la 1.000 de locuitori. Cea mai mare incidenţă se înregistrează în municipiul Botoşani, unde miercuri erau 14,62 cazuri la 1.000 de locuitori.

Foto: © Kontakt5956 | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version