Aproape 300 de elevi din Botoșani sunt infectați cu SARS COV 2- anunță Inspectoratul Școlar Județean / 38 de clase din județ învață online

194 de vizualizări
Foto: © Kontakt5956 | Dreamstime.com
Pe lângă cei aproape 300 de elevi confirmați pozitiv, s-au îmbolnăvit asemenea şi 132 de cadre didactice sau personal angajat în sistemul de învăţământ din judeţul Botoşani, scrie Agerpres.

Aproape 300 de elevi şi 132 de cadre didactice sau personal angajat în sistemul de învăţământ din judeţul Botoşani erau, joi, infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ada Macovei.

Ca urmare a cazurilor de infectări în rândul elevilor şi cadrelor didactice, 38 de clase desfăşurau, joi, cursurile şcolare în sistem online.

Autorităţile sanitare din Botoşani au raportat, miercuri, la nivelul judeţean, o rată de infectare cu COVID-19 de 7,46 cazuri la 1.000 de locuitori. Cea mai mare incidenţă se înregistrează în municipiul Botoşani, unde miercuri erau 14,62 cazuri la 1.000 de locuitori.

Foto: © Kontakt5956 | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


1 comentariu
  1. Mai lasati-ne cu cei 300 de elevi de la Botosani. Colcaie in alte judete cu miile si voi parca aveti contract cu Botosaniul. O fi vreun botosanean la Edupedu, ca prea ne intoxica cu stiri de la Botosei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

VIDEO Un profesor de liceu din Timișoara, filmat în timp ce dansa lasciv la o petrecere cu elevii / Profesorul: Îmi cer iertare și în fața elevilor. Nu aș vrea să îmi dau demisia pentru că am intrat în învățământ din pasiune. UPDATE: Cîmpeanu: A început o anchetă

Un profesor de liceu din Timișoara a fost filmat în timp ce dansa lasciv la bustul gol în fața elevilor. În fața lui stă așezată pe scaun o tânără despre…
Vezi articolul