Au început înscrierile la concursul de robotică nextlab.tech, la care sunt așteptați elevi cu vârsta între 8 și 16 ani. Premii de 87 de mii de euro și un RTX 3080 – află unde se fac înscrierile

Concursul de robotica NextLab.tech

Elevii cu vârsta între 8 și 16 ani sunt invitați să se înscrie la ediția 2022 a concursului de robotică nextlab.tech ediția 2022. Pe lângă o excelentă pregătire pentru profesiile viitorului, elevii au posibilitatea de a câștiga numeroase premii:

Înscrierile la concursul de robotică nextlab.tech se fac aici

Calendarul concursului de robotică nextlab.tech este:

Detalii suplimentare și regulamentul de concurs sunt disponibile la adresa: https://nextlab.tech/concurs/ . Participarea este gratuită.

Concursul este organizat de Asociația „Clubul Informaticii Economice CyberKnowledgeClub” (CKC) fondată de cadre didactice ale Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, ASE București. Sponsorul principal național Banca Comercială Română. Începând cu 2022 concursul beneficiază de sprijin financiar din partea Ministerului Educației Naționale din România. Sprijinul logistic și tehnologic este oferit de start-up-ul Nextlab.tech. Inițiativa este sponsorizată suplimentar de DACIA RENAULT, Fundația GlobalWorth și ASUS. Proiectul funcționează în cadrul programului ROMÂNIA TECH NATION. Mediul de business este încurajat să se alăture acțiunii pentru a mări numărul elevilor care vor beneficia de un kit gratuit.

Exit mobile version