BAC 2021 Programa pentru Matematică. Materia pentru cele patru profiluri: mate-info, tehnologic, științele naturii și pedagogic

Foto: © Alexan24 | Dreamstime.com

Programele pentru Matematică la Bacalaureat 2021, valabile pentru examenele scrise din acest an, au fost publicate vineri în Monitorul Oficial. Ordinul de ministru 3.237/2021 aprobă astfel materia pe care elevii de clasa a XII-a trebuie să o învețe.

Pentru că au fost publicate programele integrale și nu doar conținuturile exceptate, sunt foarte multe pagini pentru fiecare materie, așa că am ales să le publicăm în articole separate pentru a nu se produce confuzii și pentru a putea fi găsite mai ușor de către elevi și profesori.

Programa pentru Matematică M1, mate-info, Bacalaureat 2021

Descarcă toate noile programe pentru Bacalaureat 2021 și Evaluarea Națională 2021, publicate pe 5 februarie în Monitorul Oficial. Pe baza lor se vor face subiectele de examen

Programa pentru Matematică profilul M-științele naturii Bacalaureat 2021:

Programa pentru Matematică profilul M-tehnologic Bacalaureat 2021:

Foto: © Alexan24 | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version