UPDATE Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă. A început proba scrisă la Limba maternă

Foto: © Hongqi Zhang (aka Michael Zhang) | Dreamstime.com

Absolvenții de liceu care au studiat într-una dintre limbile minorităților naționale susțin astăzi, 19 august, proba scrisă la Limba maternă din cadrul examenului de Bacalaureat 2022, sesiunea august-septembrie.

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore.

Le este interzis candidaţilor la examenul de bacalaureat să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete. De asemenea, se interzice elevilor să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

Cei care încalcă regulile de mai sus vor fi eliminați din examen și nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat, fără a se lua în calcul sesiunea specialăindiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu.

Pentru rezolvarea subiectelor, candidații vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră.

Calendarul Bacalaureatului de toamnă 2022

Foto: © Hongqi Zhang (aka Michael Zhang) | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version