Baremele de corectare și notare pentru Matematică, simularea Evaluării Naționale 2022, publicate de ministerul Educației

Baremele de corectare și notare pentru proba scrisă de Matematică, de la simularea Evaluării Naționale 2022, au fost publicate de ministerul Educației la ora 15:00.

Structurate pe 3 subiecte, fiecare punctate cu 30 de puncte și 10 puncte acordate din oficiu, exercițiile de la Matematică și baremele acestora pot fi consultate mai jos. Subiectul I este format din itemi obiectivi, de tip grilă, la fel și subiectul al II-lea. Pentru subiectul al III-lea rezolvările se puteau scrie și argumenta pe foaia de examen, în dreptul problemei.

Baremele și subiectele sunt următoarele:

Rezultatele obținute la simulările naționale nu sunt afișate și nu sunt făcute publice, conform procedurii.

În procedură se mai arată că „rezultatele obținute de elevi la simulările naționale sunt comunicate acestora și analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor”.

Exit mobile version