Baremul la Matematică – Tehnologic, BAC 2023, publicat de Ministerul Educației

Ministerul Educației a publicat la ora 15:00 baremul de corectare și subiectele de la proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat 2023. Marți, 27 iunie, elevii de clasele a XII-a și a XIII-a au susținut proba scrisă la Matematică sau Istorie, în funcție de profil și specializare.

Cei de la filiera teoretică, profil real (specializările mate-info, științele naturii), filiera vocațională (militar) și cea tehnologică au susținut examenul la Matematică, iar cei de la filiera teoretică – profilul umanist și filiera vocațională (profil artistic, sportiv, unele specializări de la profil pedagogic, profil teologic etc.) au dat examen la Istorie.

Barem Matematică – Tehnologic – Bac 2023:

Subiect Matematică- Tehnologic – Bac 2023:

Pe 3 iulie 2023 va fi afișarea rezultatelor la probele scrise până la ora 12:00 și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12:00 – 18:00. Între 4 și 6 iulie are loc rezolvarea contestațiilor, iar pe 7 iulie afișarea rezultatelor finale, conform calendarului de BAC 2023.

Citește și:
Rezolvarea subiectelor de la Matematică, Bacalaureat 2023, filiera Tehnologică, făcută de profesoara Florentina Pavăl: Subiecte asemănătoare testelor de antrenament, nimic din ce s-a reintrodus anul acesta în programă
Exit mobile version