Baremul pentru Matematică a fost publicat de Ministerul Educației. Vezi răspunsurile corecte de la al doilea examen din Evaluarea Națională 2020

Contestații BAC

Foto: Pexels.com

Baremul de evaluare și notare a lucrărilor elevilor la Matematică a fost publicat de Ministerul Educației pe site-ul subiecte.edu.ro. Pe baza baremului de mai jos, profesorii evaluatori vor pune notele la Evaluarea Națională 2020.

Amintim că miercuri, 17 iunie 2020, absolvenții de clasa a VIII-a au susținut examenul de Matematică. A fost a doua probă de la Evaluarea Națională de anul acesta, proba a fost organizată în condițiile de securitate sanitară impuse în contextul pandemiei COVID-19, la fel ca cea de la Limba și literatura română.

Descarcă baremul de la Matematică – Evaluarea Națională 17 iunie 2020:

 

Subiectul de la Matematică – Evaluarea Națională 17 iunie 2020:

 

Subiectele de la Matematică au fost calificate drept cu grad de dificultate mediu de profesorul Sorin Borodi, contactat de Edupedu.ro. Amintim că Ministerul Educației a eliminat din programa de examen temele pe care elevii le-au studiat în semestrul al II-lea.

Elevii de clasa a VIII-a nu au mai mers fizic la școală de pe 11 martie 2020 – când toate școlile s-au închis pentru a limita răspândirea COVID-19 – și până pe 2 iunie. În perioada 2-12 iunie, 70% dintre elevii de clasa a VIII-a au revenit în școli, pentru a se pregăti pentru Evaluarea Națională, potrivit datelor anunțate de ministrul Monica Anisie.

Foto: Pexels.com

Exit mobile version