BREAKING Lista oficială a scenariilor în care se redeschid școlile după Paște, pe localități și județe, publicată de Ministerul Educației

Peste 100.000 de elevi din București revin la școală

Foto: © Michele D’Ottavio | Dreamstime.com

Elevii din toate clasele și copiii de grădiniță din 2.057 de localități vor merge mâine fizic la școală și la grădiniță, pentru că aceste localități sunt în scenariul verde. Ministerul Educației a publicat lista localităților din România, fiecare cu scenariul aferent ratei de infectare după care se vor redeschide școlile miercuri, 5 mai 2021.

Reamintim că în localitățile aflate în scenariul verde, cu rata de infectare sub 1 la mie, revin fizic la școală elevii din clasele P-XII și copiii de grădiniță.

În localitățile aflate în scenariul galben, cu rata de infectare de peste 1 la mie, elevii din clasele V-VII și IX-XI fac în continuare cursuri online.

Lista poate fi descărcată de aici

Un alt instrument pe care-l pot folosi părinții este harta localităților creată de echipa proiectului Romanian Economic Impact Monitor. Cercetătorii au adăugat pentru părinții, elevii și profesorii din România o funcție “Școală” care poate fi selectată din partea dreaptă și care indică scenariul școlii/școlilor din acea localitate.

Foto: © Michele D’Ottavio | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version