BREAKING Miniștrii USR-PLUS se retrag din cabinetul Florin Cîțu

Foto: captură Digi24

Ministrul Cercetării și Digitalizării, Ciprian Teleman (USR-PLUS), va demisiona din Guvern, alături de colegii săi din USR-PLUS, în semn de protest față de prim-ministrul Florin Cîțu, după cum a anunțat liderul USR-PLUS, Dan Barna.

Miniștrii USR-PLUS și vicepremierul Dan Barna au anunțat ieșirea din Cabinetul Cîțu pe holul de la Camera Deputaților, în fața parlamentarilor partidului, având în mână câte o coală de hârtie pe care era scrisă demisia. Demisiile vor fi depuse pe 07.09.2021, a anunțat liderul partidului.

Marți, la ora 13, ministrul Ciprian Teleman își va prezenta bilanțul mandatului, potrivit anunțului făcut de USR-PLUS.

Dan Barna a mai spus că, vineri, în ziua când a fost depusă moțiunea de cenzură, „Ciprian Teleman a finalizat proiectul de lege privind codul comunicațiilor”.

Ciprian Teleman a publicat săptămâna trecută raportul de activitate pentru primele șase luni de mandat, spunând că urmează să publice zilele acestea și un raport pentru ultimele luni.

Acesta a fost propus anul trecut de către USR-PLUS pentru a conduce Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

A cochetat cu politica la începutul anilor 2000, a lucrat pentru diverse companii, iar apoi a început să țină sesiuni de coaching de business și cursuri de managementul stresului sau inteligență emoțională. 

Exit mobile version