BREAKING Miniștrii USR-PLUS se retrag din cabinetul Florin Cîțu

2.324 de vizualizări
Foto: captură Digi24
Ministrul Cercetării și Digitalizării, Ciprian Teleman (USR-PLUS), va demisiona din Guvern, alături de colegii săi din USR-PLUS, în semn de protest față de prim-ministrul Florin Cîțu, după cum a anunțat liderul USR-PLUS, Dan Barna.

Miniștrii USR-PLUS și vicepremierul Dan Barna au anunțat ieșirea din Cabinetul Cîțu pe holul de la Camera Deputaților, în fața parlamentarilor partidului, având în mână câte o coală de hârtie pe care era scrisă demisia. Demisiile vor fi depuse pe 07.09.2021, a anunțat liderul partidului.

Marți, la ora 13, ministrul Ciprian Teleman își va prezenta bilanțul mandatului, potrivit anunțului făcut de USR-PLUS.

Dan Barna a mai spus că, vineri, în ziua când a fost depusă moțiunea de cenzură, „Ciprian Teleman a finalizat proiectul de lege privind codul comunicațiilor”.

Ciprian Teleman a publicat săptămâna trecută raportul de activitate pentru primele șase luni de mandat, spunând că urmează să publice zilele acestea și un raport pentru ultimele luni.

Acesta a fost propus anul trecut de către USR-PLUS pentru a conduce Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

A cochetat cu politica la începutul anilor 2000, a lucrat pentru diverse companii, iar apoi a început să țină sesiuni de coaching de business și cursuri de managementul stresului sau inteligență emoțională. 


2 comments
  1. Ăștia i-au lăsat pe pnlistii sa își rupă gatul singuri. Incredibil. Știu ca va fi jale și cosmar după începerea scolilor fără masuri drastice de distanțare și reducerea timpului petrecut în scoli, ca delta e mai periculoasa și mai contagioasa ca virusul de anul trecut. Și decât sa suporte consecințele la asa ceva, sa li se reproșeze ca de ce nu au impus masuri, ca ei erau la sănătate, au plecat toți. Se vede clar ca sunt conștienți ca doar cu masurile actuale ne vom culege morții de la poarta spitalului. Dacă vom ajunge pana acolo. Cred ca dacă ar renunță și pnlul, nici aghiuta nu ar lua acum guvernarea. Ptr ca cine guvernează toamna asta, nu mai prinde alt mandat. Poate nu prinde nici Paștele, nu alt mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Anca Petrache, director de formare în Ministerul Educației: OCDE ne-a sugerat să dezvoltăm foarte mult procesul mentoral. Formarea continuă trebuie să se bazeze pe încredere între cel care formează și cel care este format. Este altceva decât formarea inițială

Procesul de mentorat pentru formarea continuă a profesorilor este încurajat și chiar a fost recomandat Ministerului Educației de către Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), spune Anca Petrache, directorul…
Vezi articolul

VIDEO Iohannis: Cererile profesorilor pentru creșterea salariilor sunt îndreptățite. Trebuie să avem grijă de profesori, să aibă condițiile pentru a-și face treaba cum trebuie / La Ministerul Muncii să se lucreze un pic mai repede pe noul proiect de lege a salarizării

Cererile profesorilor pentru creșterea salariilor sunt îndreptățite, dacă vrem un sistem foarte performant, trebuie să plătim profesorii, a spus miercuri președintele Klaus Iohannis când a fost întrebat de ziariști despre…
Vezi articolul