BREAKING Miniștrii USR-PLUS se retrag din cabinetul Florin Cîțu

2.315 vizualizări
Foto: captură Digi24
Ministrul Cercetării și Digitalizării, Ciprian Teleman (USR-PLUS), va demisiona din Guvern, alături de colegii săi din USR-PLUS, în semn de protest față de prim-ministrul Florin Cîțu, după cum a anunțat liderul USR-PLUS, Dan Barna.

Miniștrii USR-PLUS și vicepremierul Dan Barna au anunțat ieșirea din Cabinetul Cîțu pe holul de la Camera Deputaților, în fața parlamentarilor partidului, având în mână câte o coală de hârtie pe care era scrisă demisia. Demisiile vor fi depuse pe 07.09.2021, a anunțat liderul partidului.

Marți, la ora 13, ministrul Ciprian Teleman își va prezenta bilanțul mandatului, potrivit anunțului făcut de USR-PLUS.

Dan Barna a mai spus că, vineri, în ziua când a fost depusă moțiunea de cenzură, „Ciprian Teleman a finalizat proiectul de lege privind codul comunicațiilor”.

Ciprian Teleman a publicat săptămâna trecută raportul de activitate pentru primele șase luni de mandat, spunând că urmează să publice zilele acestea și un raport pentru ultimele luni.

Acesta a fost propus anul trecut de către USR-PLUS pentru a conduce Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

A cochetat cu politica la începutul anilor 2000, a lucrat pentru diverse companii, iar apoi a început să țină sesiuni de coaching de business și cursuri de managementul stresului sau inteligență emoțională. 


2 comments
  1. Ăștia i-au lăsat pe pnlistii sa își rupă gatul singuri. Incredibil. Știu ca va fi jale și cosmar după începerea scolilor fără masuri drastice de distanțare și reducerea timpului petrecut în scoli, ca delta e mai periculoasa și mai contagioasa ca virusul de anul trecut. Și decât sa suporte consecințele la asa ceva, sa li se reproșeze ca de ce nu au impus masuri, ca ei erau la sănătate, au plecat toți. Se vede clar ca sunt conștienți ca doar cu masurile actuale ne vom culege morții de la poarta spitalului. Dacă vom ajunge pana acolo. Cred ca dacă ar renunță și pnlul, nici aghiuta nu ar lua acum guvernarea. Ptr ca cine guvernează toamna asta, nu mai prinde alt mandat. Poate nu prinde nici Paștele, nu alt mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Raportul anchetelor ISMB și CNCD privind acuzațiile de de discriminare rasială făcute de mama unei eleve de culoare: „Aspectele sesizate nu întrunesc elementele constitutive ale discriminării”. Pe camerele video, fetița s-a împiedicat, nu a fost agresată

Două anchete realizate în paralel de Inspectoratul Școlar București și Consiliul Național pentru Combatarea Discriminării relevă că, în cazul presupusei hărțuiri repetate la care ar fi fost supusă o elevă…
Vezi articolul

“Dacă bolnavii intră în spital având un test PCR, nu văd de ce am face o diferențiere” în cazul studenților – ministrul Educației, despre cazul UMF Iași / Liga Studenților din Iași: ce face universitatea e “o ingerință total extralegală”

“Nu este îngrădit niciun drept” în cazul deciziei Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, de a permite participarea în format fizic la examene doar pentru studenții…
Vezi articolul

Profesorii, îndemnați să-și facă PFA-uri pentru a da meditații. Cîmpeanu: „Este o modalitate transparentă de a plăti impozit aferent” / Legat de resursele financiare ale părinților: „Meditațiile nu sunt de natură să sprijine rezolvarea problemelor de echitate, din păcate”

Profesorii ar putea să-și facă PFA-uri ca să plătească impozit pe meditații, spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Întrebat la Euronews România dacă ar fi o idee bună să-și facă PFA-uri…
Vezi articolul