BREAKING Miniștrii USR-PLUS se retrag din cabinetul Florin Cîțu

2.315 vizualizări
Foto: captură Digi24
Ministrul Cercetării și Digitalizării, Ciprian Teleman (USR-PLUS), va demisiona din Guvern, alături de colegii săi din USR-PLUS, în semn de protest față de prim-ministrul Florin Cîțu, după cum a anunțat liderul USR-PLUS, Dan Barna.

Miniștrii USR-PLUS și vicepremierul Dan Barna au anunțat ieșirea din Cabinetul Cîțu pe holul de la Camera Deputaților, în fața parlamentarilor partidului, având în mână câte o coală de hârtie pe care era scrisă demisia. Demisiile vor fi depuse pe 07.09.2021, a anunțat liderul partidului.

Marți, la ora 13, ministrul Ciprian Teleman își va prezenta bilanțul mandatului, potrivit anunțului făcut de USR-PLUS.

Dan Barna a mai spus că, vineri, în ziua când a fost depusă moțiunea de cenzură, „Ciprian Teleman a finalizat proiectul de lege privind codul comunicațiilor”.

Ciprian Teleman a publicat săptămâna trecută raportul de activitate pentru primele șase luni de mandat, spunând că urmează să publice zilele acestea și un raport pentru ultimele luni.

Acesta a fost propus anul trecut de către USR-PLUS pentru a conduce Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

A cochetat cu politica la începutul anilor 2000, a lucrat pentru diverse companii, iar apoi a început să țină sesiuni de coaching de business și cursuri de managementul stresului sau inteligență emoțională. 


2 comentarii
  1. Ăștia i-au lăsat pe pnlistii sa își rupă gatul singuri. Incredibil. Știu ca va fi jale și cosmar după începerea scolilor fără masuri drastice de distanțare și reducerea timpului petrecut în scoli, ca delta e mai periculoasa și mai contagioasa ca virusul de anul trecut. Și decât sa suporte consecințele la asa ceva, sa li se reproșeze ca de ce nu au impus masuri, ca ei erau la sănătate, au plecat toți. Se vede clar ca sunt conștienți ca doar cu masurile actuale ne vom culege morții de la poarta spitalului. Dacă vom ajunge pana acolo. Cred ca dacă ar renunță și pnlul, nici aghiuta nu ar lua acum guvernarea. Ptr ca cine guvernează toamna asta, nu mai prinde alt mandat. Poate nu prinde nici Paștele, nu alt mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

DOCUMENT USR cere Ministerului Educației să retragă de urgență proiectele de legi ale Educației și persoanele “care au conceput și ghidat total greșit acest proces”

USR cere oficial Ministerului Educației să retragă “de urgență” proiectele de legi ale educației lansate în dezbatere. “Considerăm imperioase următoarele măsuri: retragerea celor două proiecte de legi, reluarea procesului de…
Vezi articolul

Ioan Aurel Pop – întoarcere de 180 de grade în privința lui Paulescu: „Nu va avea loc în acest an, la Academia Română sau sub egida Academiei, nicio conferință despre descoperirea insulinei”

Președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, a revenit asupra poziției sale în privința savantului Nicolae Paulescu, în onoarea căruia urma să se organizeze la București o conferință dedicată centenarului descoperirii…
Vezi articolul