BREAKING Setul oficial de restricții a fost publicat de Guvern: Se închid toate grădinițele și școlile din România / Mall-urile și magazinele rămân deschise până la ora 21.00

Hotararea nr. 52 a CNSU / Foto: Grupul de Comunicare Strategica

Documentul oficial cu toate restricțiile adoptate joi noaptea de Guvern și de Comitetul Național pentru Situații de Urgență a fost făcut public de Grupul de Comunicare Strategică (GCS) al Executivului. În privința educației, se închid la nivel național toate școlile și grădinițele. Propunerea CNSU este să se închidă și creșele, însă reprezentanții GCS au declarat pentru Edupedu.ro că “toate creșele rămân deschise”, lucru ce va fi stabilit printr-un ordin al ministrului Educației.

Concret, actul oficial adoptat aseară de Comitetul Național pentru Situații de Urgență stipulează următoarele: “În vederea prevenirii răspândirii infecțiilor cu SARS-COV-2, se propune ca, în toate localitățile, activitățile didactice care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ să se desfășoare în sistem on-line“.

De precizat că premierul Ludovic Orban a declarat aseară că creșele și after school-urile rămân deschise, pentru a fi contrazis apoi chiar de actul pe care l-a semnat: HOTĂRÂREA nr. 52 din 05.11.2020 privind stabilirea unor măsuri suplimentare necesar a fi aplicate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citește cuprinsul integral al Hotărârii pe G4Media.ro

Citește și:
Dilema creșelor, lămurită. Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului: Toate creșele rămân deschise

Exit mobile version