Burse între 1.100 și 2.000 de euro pentru stagii de masterat și doctorat, postdoctorale și de cercetare în străinătate – domeniile de interes și cuantumul burselor, stabilite prin ordin al Ministerului Educației

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com

Cuantumul și domeniile de interes ale României în cazul burselor pentru stagii de studii universitare de masterat și de doctorat, pentru stagii postdoctorale și de cercetare în străinătate, în anul 2024, au fost stabilite printr-un ordin al Ministerului Educației, publicat miercuri în Monitorul Oficial. Bursele, cu valori între 1.100 și 2.000 de euro pe lună, se acordă pentru stagii de minimum 2, maximul 10 luni. 

Ministerul a aprobat, în totdal, 540 de luni de bursă pentru anul 2024, dintre care: 312 luni pentru continuarea stagiilor celor calificați la concursul din 2023, respectiv 228 de luni de bursă pentru concursul din 2024.

Sunt listate, totodată, cele peste 90 de domenii de interes pentru care se acordă astfel de studii, de la muzică la contabilitate și de la biochimie la științele educației. 

Cuantumul burselor, pe țări, în 2024 și domeniile de interes pentru burse dedicate stagiilor în străinătate – în ordinul publicat în Monitorul oficial:

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version