Calendarul pentru înscrierea la clasa pregătitoare 2023 a fost modificat, anunță Ministerul Educației

Foto: © Arne9001 | Dreamstime.com

Ordinul de ministru pentru modificarea Calendarului înscrierii la clasa pregătitoare 2023 a fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial, după cum a anunțat Ministerul Educației. Părinții au depus cererile de înscriere în perioada 3-18 mai.

Vineri, 26 mai, este a cincea zi de grevă generală în școli și grădinițe. Joi, peste 15.000 de profesori au protestat în București, iar zeci de elevi li s-au alăturat în marșul de la Piața Victoriei și până la Parlament.

Pentru prima etapă de înscriere:

Pentru a doua etapă de înscriere:

În perioada 1 – 8 septembrie 2023, vor fi soluționate, de către inspectoratele școlare, cererile părinților/tutorilor legal instituiți/reprezentanților legali ai copiilor care nu au fost încă înscriși la vreo unitate de învățământ”, conform Ministerului Educației.

Foto: © Arne9001 | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version