Cazuri noi de infectare cu Covid la școli din Constanța, Dolj, Botoșani, Timiș și Sectorul 2 București. Ministrul Educației: Apariția acestor cazuri nu are ca sursă infectarea în cadrul școlii

Foto © Evgenyatamanenko - Dreamstime.com

Informații privind cazuri de coronavirus depistate în rândul elevilor și profesorilor, în primele zile de la începerea școlilor, au continuat să apară punctual, joi, cu date din Constanța, Dolj, Botoșani și o școală din Sectorul 2 din București, potrivit G4Media.ro. Cazurile au fost anunțate de diverse autorități, dintre care doar o parte au precizat că nu este vorba despre situații depistate în urma testărilor din școli. De asemenea, un caz a fost raportat și în județul Timiș, a confirmat pentru Edupedu.ro inspectorul Școlar General Marin Popescu.

UPDATE: Un caz a fost semanlat și în județul Timiș, este vorba de un elev de la o clasă de a VIII-a, confirmat cu coronavirus, a declarat pentru Edupedu.ro inspectorul Școlar General Marin Popescu.

Ultimele cazuri semnalate de G4Media.ro, care sintetizează situații semnalate de News.ro, botosaninews.ro și alte surse:

Citește articolul complet pe G4media.ro

Photo 194658483 © EvgenyatamanenkoDreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version