Ce petreceri pentru copii și tineri sunt în București în minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională. Trei Târguri de Crăciun deschise, cu patinoar, Căsuța lui Moș Crăciun și ateliere ale spiridușilor

Foto: Primăria Sectorului 6

Bucureștiul poate fi un loc de recreere în minivacanța de patru zile care începe cu zilele libere de Sfântul Andrei și Ziua Națională și se continuă cu weekendul. Toate cele trei Târguri de Crăciun sunt deja deschise în seara de 30 noiembrie, iar concertele și petrecerile vor fi adaptate sărbătoririi Zilei Naționale.

În aer liber vor fi târgurile din Parcul Drumul Taberei, West Side Christmas Market, creat de Untold, Târgul de Crăciun București din Piața Constituției, al Primăriei Capitalei, și, în premieră, în Hala Laminor de pe Bulevardul Basarabia din Sectorul 3, Laminor Winter Wonderland, unde va fi târg in și outdoor.

Celor trei târguri li se adaugă un eveniment de Ziua Națională, „Poftim, din România!”, în Parcul Arghezi din Sectorul 4.

1. Târgul West Side Christmas Market în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6. Programul minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie. Principalele atracții de la WSCM:

Citește articolul integral pe G4Media.ro.
Exit mobile version