Ce petreceri pentru copii și tineri sunt în București în minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională. Trei Târguri de Crăciun deschise, cu patinoar, Căsuța lui Moș Crăciun și ateliere ale spiridușilor

447 de vizualizări
Foto: Primăria Sectorului 6
Bucureștiul poate fi un loc de recreere în minivacanța de patru zile care începe cu zilele libere de Sfântul Andrei și Ziua Națională și se continuă cu weekendul. Toate cele trei Târguri de Crăciun sunt deja deschise în seara de 30 noiembrie, iar concertele și petrecerile vor fi adaptate sărbătoririi Zilei Naționale.

În aer liber vor fi târgurile din Parcul Drumul Taberei, West Side Christmas Market, creat de Untold, Târgul de Crăciun București din Piața Constituției, al Primăriei Capitalei, și, în premieră, în Hala Laminor de pe Bulevardul Basarabia din Sectorul 3, Laminor Winter Wonderland, unde va fi târg in și outdoor.

Celor trei târguri li se adaugă un eveniment de Ziua Națională, „Poftim, din România!”, în Parcul Arghezi din Sectorul 4.

1. Târgul West Side Christmas Market în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6. Programul minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie. Principalele atracții de la WSCM:

  • Un patinoar generos, mai mare decât cel de anul trecut, pentru iubitorii de distracție pe gheață;
  • Un carusel colorat și un trenuleț pentru copii;
  • O roată panoramică, înaltă de 38 de metri, de unde vizitatorii se pot bucura de o priveliște asupra Bucureștiului;
  • Peste 65 de căsuțe care ne vor încânta cu gustul autentic al mâncărurilor tradiționale de sărbători, cu vin fiert, ciocolată caldă, dar și cu decorațiuni și cadouri făcute cu dibăcie de artizani din toate colțurile țării;
  • Unul dintre elementele centrale ale West Side Christmas Market rămâne Căsuța lui Moș Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveștile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori Moșului, se joacă, ascultă povești citite de spiriduși și primesc cadouri. Căsuța va fi deschisă în fiecare zi a târgului, de luni până vineri între orele 16.00 și 21.00, iar în weekend de la 11.00 la 22.00. Pe 1 decembrie, Căsuța lui Moș Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la 15:00.
  • La Atelierul Spiridușilor, amplasat la intrarea în Parcul Drumul Taberei, toți copiii pot participa la atelierele organizate de DGASPC Sector 6. Vorbim despre ateliere de scris felicitări pentru Moșul, de desen, de confecționat globuri, ghirlande, decorațiuni.
Citește articolul integral pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Primarul Timișoarei a lăsat Inspectoratul Școlar fără internet în zi de simulare de BAC și înscriere în clasa pregătitoare. Inspectorul general: Și linia de backup este tăiată

Primarul din Timișoara a lăsat inspectoratul Școlar Județean fără internet, în zi de simulare a examenelor de Bacalaureat și de înscrieri la clasa pregătitoare. În plus, “mâine este o zi…
Vezi articolul