Centru de activități educaționale și recreative pentru mame și copii din Ucraina, deschis marți în București, la Romexpo, de fundația World Vision România

Foto: Karolina Grabowska - Pexels.com

World Vision România inaugurează, marţi, la Romexpo, un centru care va oferi activităţi educaţionale şi recreative pentru copii ucraineni, preşcolari şi elevi, precum şi cursuri de engleză şi română, consiliere psihologică, juridică şi ocupaţională pentru mamele lor, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al World Vision România transmis, luni, Agerpres, centrul “Happy Bubble” are o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi. Acesta poate găzdui până la 40 de copii zilnic. Activităţile planificate se adresează atât preşcolarilor, cât şi elevilor de toate vârstele şi includ cursuri de matematică, limba engleză, programare, ateliere de dezvoltare personală, desen şi dans.

Pentru mamele copiilor beneficiari, centrul organizează cursuri de engleză şi română, consiliere psihologică, juridică şi pentru integrare pe piaţa muncii. De asemenea, beneficiarii vor avea asigurate mesele de prânz.

Un prim centru de acest fel a fost deschis în luna mai de World Vision în Complexul Cultural Sportiv Studenţesc Tei din Bucureşti, cu sprijinul Deloitte. Aproximativ 100 de mame şi copii au beneficiat de peste 500 de ore de activităţi oferite în primele trei luni de la inaugurare

Exit mobile version