Clasa pregătitoare 2023. Părinții ai căror copii de 6 ani nu sunt înscriși la școală vor depune cererile la inspectoratul școlar, în perioada 1-8 septembrie

Foto: © Pojoslaw | Dreamstime.com

Părinții ai căror copii împlinesc 6 ani până pe 31 august și nu sunt înscriși la clasa pregătitoare 2023 vor depune cererile în perioada 1-8 septembrie, după cum anunță Ministerul Educației. Inspectoratul școlar județean este cel care centralizează cererile. Listele finale ale copiilor înscriși la clasa pregătitoare, etapa a II-a, pentru anul școlar 2023-2024 au fost afișate în data de 10 iulie 2023.

Conform sursei citate, din data de 1 septembrie și până pe 8 septembrie sunt prevăzute următoarele:

Edupedu.ro a scris că a fost modificat calendarul luna trecută, când afișarea rezultatelor de la prima etapă s-a decalat cu aproape o săptămână pe fondul grevei din Învățământ.

Foto: © Pojoslaw | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Citește și:
Listele finale ale copiilor înscriși la clasa pregătitoare 2023, etapa a II-a, vor fi afișate luni, 10 iulie
Exit mobile version