Cluj: Șase elevi și peste 20 de profesori au fost depistați cu Covid-19 în prima săptămână de școală. Inspectoratul școlar: Uitați-vă și la părinți cum se îngrămădesc în fața școlilor. Nu avem ce să facem

Foto: Actual de Cluj

Primul caz de infecție cu Covid-19 în școlile clujene a fost semnalat la un elev de la Liceul Avram. Vineri, numărul cazurilor de infecție s-a înmulțit, relatează Actual de Cluj.

După mai multe sesizări primite de la părinții unor elevi, s-a solicitat un punct de vedere de la Inspectoratul Școlar Județean.  Potrivit informațiilor Actual de Cluj, la Liceul Gheorghe Șincai o clasă de mate-info a trecut la cursuri online după ce un elev a fost testat pozitiv. Cazuri de Covid ar mai exista și la Școala Bob și la Școala Internațională, la Liceul de Muzică, la liceul Onisifor Ghibu și la Colegiul Național Andrei Mureșanu din Dej.

Fără a oferi numele instituțiilor de învățământ, Inspectoratul Școlar Județean a transmis că până în 18 septembrie, adică după 4 zile de mers la școală, au fost depistate 6 cazuri de infecție cu coronavirus în rândul elevilor. Mai rău stau cadrele didactice. Potrivit șefului Inspectoratului Școlar, Marinela Marc, 24 de angajați din învățământul clujean sunt infectați.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Foto: Actual de Cluj

Exit mobile version