Colegiul Național I. L. Caragiale, prima școală din București care trece în sistem online de marți, 25 ianuarie, din cauza numărului prea mare de cazuri Covid-19 în rândul profesorilor și elevilor

Colegiul I. L. Caragiale din București / Foto: Wikipedia

Colegiul Național I. L. Caragiale din Capitală mută toate cursurile în format online de luni, 24 ianuarie, până în data de 2 februarie, din cauza numărului prea mare de cazuri confirmate de COVID-19, a confirmat pentru Edupedu.ro, Inspectoratul Școlar București.

Este prima unitate de învățământ din București care intră integral [în sistem] online, din cauza îmbolnăvirilor de Covid-19 în acest al 5-lea val, și de când s-au schimbat criteriile prin care școlile pot renunța la prezența fizică, a spus pentru Edupedu.ro, purtătorul de cuvânt al IȘMB, Larisa Gojnete.

În ultimele zile, 11 profesori s-au îmbolnăvit de Covid-19, au confirmat teste PCR, și mai mult de jumătate din numărul de clase ale liceului au cel puțin 3 cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, a declarat conducerea Colegiului Național I. L. Caragiale.

De aceea Consiliul de Administrație al Colegiului a trimis cerere către Direcția de Sănătate Publică București, care a efectuat anchete epidemiologice și a decis azi, ca timp de 10 zile, începând de luni, 24 ianuarie, profesorii și elevii Colegiului Național I. L. Caragiale să țină cursurile online până pe 2 februarie.

Știrea e în curs de actualizare

Exit mobile version