Concurs de machete, desene și colaje despre orașele viitorului, lansat pentru elevi și studenți de Universitatea Politehnica din Timișoara. Creațiile pot fi predate până pe 3 octombrie

Foto: INQUAM Photos - Alberto Groșescu

Copiii și tinerii din țară sunt încurajați să-și imagineze orașul viitorului într-un proiect lansat de Politehnica din Timișoara (UPT), potrivit unei informări de pe site-ul universității.

„Până în 3 octombrie 2023, toţi elevii și studenţii care au talent artistic, sunt creativi și vor ca ideile lor să conteze în comunitatea în care trăiesc, pot realiza o lucrare artistică de orice fel (machetă, desen, pictură, colaj etc.) în care să ilustreze imaginea orașului viitorului, așa cum și-l imaginează.

Lucrările realizate vor fi predate în data de 3.10.2023 la sediul Bibliotecii UPT (Bulevardul Vasile Pârvan 2 B) – CCOC, în intervalul orar 8.00-16.00”, se arată în anunț.

Lucrările vor fi expuse public în holul central al Bibliotecii UPT în perioada 10 – 22 octombrie, potrivit sursei citate. Vernisajul expoziţiei va avea loc în data de 10 octombrie, ora 10:00, în Sala Polivalentă situată la parterul Bibliotecii UPT.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la director proiect: ș.l.dr.ing. Rareș Hălbac Cotoară Zamfir, email: rares.halbac-cotoara-zamfir@upt.ro, se mai arată în anunțul despre expoziție.

Exit mobile version