Concursul de directori la București: Concurență de sub 1,1 candidați pe loc / Modelul cererii de contestație ce poate fi depusă până duminică

Concursul de directori la București

Foto: Pexels.com

În București, 699 de candidați s-au înscris la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar, probă care se desfășoară astăzi. Aceștia concurează pentru 644 de posturi de director și de director adjunct, adică pentru fiecare post concurează, în medie, 1,08 candidați.

Concursul de directori la București

Proba scrisă, în capitală, se desfășoară în centrele speciale organizate la Colegiul Național I.L. Caragiale și la Școala Gimnazială Titu Maiorescu. 

Potrivit ISMB, rezultatele vor fi afișate până la finalul zilei de 15.10.2021, pe site-ul www. ismb.edu.ro și la sediul ISMB.

Contestațiile se depun electronic la adresa registratura@ismb.ro, în perioada 15 – 17.10.2021 și se soluționează în perioada 18 – 20.10.2021.

Citeste si: Grupul tehnico-științific respinge propunerea de carantinare a Capitalei și a Județului Ilfov propusă de INSP

Formularul de contestație pentru concursul de directori la București (sursa):

Exit mobile version