BREAKING Grupul tehnico-științific respinge propunerea de carantinare a Capitalei și a Județului Ilfov propusă de INSP

847 de vizualizări
Foto: © Grungemaster | Dreamstime.com
Grupul tehnico-științific respinge propunerea de carantinare a Capitalei și Județul Ilfov înaintată de INSP, transmite Antena 3, citată de G4Media.ro. Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă urmează să confirme sau nu această decizie.

Secretarul de stat, Raed Arafat, a declarat, joi seară, la Antena 3, că decizia de carantinare a capitalei are un impact complex și că o astfel de decizie ar izola Bucureștiul și Ilfovul de restul României.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto: © Grungemaster | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


1 comentariu
  1. Sunt mai importanți banii și funcțiile. O sa trecem și peste valul 4, totul ok. Ce o sa ne atunci facem cand o sa apara o mutație mult mai contagioasa ca asta, pe departe? Asta este întrebarea pe care ar trebui sa fie pe limba noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Răzvan Cherecheș, profesor în sănătate publică: Școlile trebuie să poată funcționa on-site cât mai mult. Ministerul Educației să reducă la 15 numărul de elevi din clasă și să introducă sisteme de ventilație cu schimb mare de aer

Școlile vor funcționa tot anul viitor intermitent când în sistem hibrid, când complet online, pentru că și dacă vaccinul va fi disponibil în primăvară, el va fi distribuit și administrat…
Vezi articolul