Conferință online TEDx Climate Action Project, sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 15:00 – eveniment recomandat de Edupedu.ro

TEDxClimateActionProject are loc în România, pe 17 octombrie, de la ora 15:00. Conferința online este organizată ca eveniment local independent TEDx de profesoara Mirela Tanc, cu sprijinul Edupedu.ro și Rotary Club Oradea Art Nouveau. Evenimentul face parte din inițiativa globală COUNTDOWN, pentru promovarea și accelerarea soluțiilor cu privire la criza climatică, transformând ideile în acțiuni. Scopul este de a crea un viitor mai bun, o planetă mai curată și mai sigură pentru toți locuitorii ei.

Pornind de la viziunea prințului William al Marii Britanii a fost lansat evenimentul COUNTDOWN pe 10.10.2020, iar scopul este de a valorifica ingeniozitatea, pe care omenirea a avut-o în momentul în care oamenii au ajuns pe Lună, de exemplu, și în scop uman. Să transformăm urgent această energie în rezolvarea celei mai mari provocări cu care ne-am confruntat vreodată, repararea Planetei noastre.

La evenimentul din 17 octombrie participă ca vorbitori:

Evenimentul se desfasoara sub umbrela proiectului https://www.climate-action.info/ fondat de reputatul Koen TIMMERS care implică peste 1 milion de elevi și profesori din peste 130 de țări.

Comunicatul de presă al TEDxActionClimateProject

Foto: TEDxClimateActionProject

Exit mobile version