Consilier județean PSD Iași, trimis în judecată pentru că și-a falsificat diploma de studii / Lăcrămioara Ursu a rămas repetentă în clasa XI-a și apoi a abandonat școala

Sursa foto: Reporter Iași

Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași o acuză de înșelăciune, instigare la fals material și uz de fals pe Lăcrămioara Ursu, consilier județean PSD, anunță Reporter Iași, preluat de G4Media.ro. Rechizitoriul a fost trimis luni la Judecătoria Iași.

Presa locală a scris încă din 2020 de studiile Lăcrămioarei Ursu, aleasă în același an consilier județean pe listele PSD Iași. Ulterior, ea a fost desemnată de plenul Consiliului Județean, la propunerea partidului din care face parte, în Consiliul de Administrație de la Școala Populară de Arte „Titel Popovici”. Dosarul penal i se trage de la angajarea la cabinetul fostului președinte CJ Maricel Popa. Ea nu putea fi consilier personal al președintelui fără diplomă de Bacalaureat. Acuzația de înșelăciune este o noutate absolută în acest caz, pentru că niciodată nu s-a știut dacă Lăcrămioara Ursu s-a folosit de o diplomă falsă.

Citește mai mult pe G4Media.ro

Exit mobile version