Contestațiile la Bacalaureat se depun la centrul de examen până la ora 18:00 sau online, pe email / Lista centrelor de examen din București și Ilfov

Foto: Grigore Popescu/Agerpres Foto

Contestațiile la Bacalaureat se depun de către elevii nemulțumiți de notele primite la probele scrise, la centrul de examen până la ora 18:00 sau online, pe email, potrivit procedurii oficiale. Centrul de examen este școala în care elevii au susținut proba scrisă, nu liceul în care au învățat.

Contestațiile pot fi depuse/transmise astăzi, 27 iunie, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației este finală și poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale (după soluționarea contestațiilor) vor fi anunțate în data de 1 iulie.

În Capitală, de exemplu, sunt 51 de centre de examen:

Pentru județul Ilfov centrele de examen au fost următoarele:

Cererea de contestație poate fi descărcată de mai jos în format PDF:

Reamintim că anul trecut a fost un număr mare de contestații la Bacalaureat, procentul de tineri promovați crescând după soluționarea acestora.

Foto: Grigore Popescu/Agerpres Foto

Exit mobile version